Pınarbaşı İlkokulu

Telefon : 05434596705 (OKUL MÜDÜRÜ MUSTAFA KARTAL)
Belgegeçer :
WEB https://idilpinarbasiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : PINARBAŞI KÖYÜ PINARBAŞI KÜME EVLERİ SIRNAK IDIL PINAR BAŞI ILK OKULU BLOK NO 82 İDİL / ŞIRNAK
VİZYON : Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen Milli Eğitim Genel Amaçları Çerçevesinde Öğrencimizi; Bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş, Bilim ve teknolojinin imkanlarından yararlanabilen, İnsan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına saygılı, Milli ve manevi değerlerimizi benimseyen, Topluma faydalı bir fert olma bilincine ulaşmış olarak, Bir üst yönetime hazırlayan ortam ve imkanları sağlayarak, Nitelikli ideal sayıda öğrencinin yararlandığı bir kurum olma.
MİSYON : Bütün çalışmalarımızın odağı öğrencilerimizdir. Biz, öğrencilerimiz var olduğu için varız. Öğrencilerimize saygı duyar, değer verir ve onları destekleriz. Kendimize ve birbirimize güveniriz. Sevgi dolu hoşgörülü ve anlayışlıyız. Farklı, yetenekli, coşkulu ve verimliyiz. Yönetici, öğretmen, öğrenci, aile ilişkisinde güven ortamı oluştururuz. Her bireyin farklı özellikler taşıdığını ve bu farklılıkların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanırız. Rakip olarak kendimizi görürüz; azimli ve kararlıyız. Yüce milletimizin ve insanlık aleminin sürekli değişen ve gelişen beklentilerine cevap verecek “fikri hür, irfanı hür nesiller” yetiştirmek için çalışırız.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 08:30 ile 14.30 arası
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Var
Ulaşım : Okulun servisi mevcut.
Yerleşim Yeri : PINARBAŞI KÖYÜ PINARBAŞI KÜME EVLERİ SIRNAK IDIL PINAR BAŞI ILK OKULU BLOK NO 82 İDİL / ŞIRNAK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İdil İLçesine Uzaklık 20 km. Cizre İlçesine Uzaklık 30 km. İl merkezine Uzaklık 70 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :